Tűzjelző rendszerek

Tűzjelző rendszerek

Tervezés, kivitelezés, bővítés, karbantartás

Behatolásjelző rendszerek

Behatolásjelző rendszer

Tervezés, kivitelezés, bővítés, karbantartás

Videó rendszerek

Videó rendszerek

Tervezés, kivitelezés, bővítés, karbantartás

Beléptető rendszerek

Beléptető rendszerek

Tervezés, kivitelezés, bővítés, karbantartás

Gázvészjelző rendszerek

Gázvészjelző rendszerek

Tervezés, kivitelezés, bővítés, karbantartás

Szolgáltatásaink

Az elektronikus biztonságtechnika széles vertikumában átfogó és teljes körű szolgáltatásokat és technikailag kiemelkedő megoldásokat nyújtunk kedves ügyfeleinknek a tanácsadástól kezdve egészen kivitelezésig. Ezt követően karbantartjuk és igény esetén javítjuk is rendszereinket az ország egész területén.

Fő területeink:

  • tűzjelző és oltásvezérlő rendszerek,
  • behatolásjelző rendszerek,
  • beléptető rendszerek,
  • videó megfigyelő rendszerek,
  • gázvészjelző rendszerek,

FELMÉRÉS, TANÁCSADÁS, KONZULTÁCIÓ

Mivel minden helyszín és minden igény más és más, a megoldások is eltérnek egymástól. Ezért feltétlenül fontos a személyes konzultáció, az igények illetve elvárások pontos megfogalmazása, az aprólékos precíz felmérés, mert csak így biztosítható, hogy a legjobb, legkedvezőbb megoldást tudjuk összeállítani Önnek.  Felméréseink díjmentesek.

TERVEZÉS, DOKUMENTÁLÁS

A jól működő rendszer feltétele a pontos tervezés és dokumentálás, melyet még a kivitelezés előtt elkészítünk. A tervek megfelelnek a biztonságtechnikai illetve szakhatósági előírásoknak. Tervezésünk teljes körű, együttműködünk a társvállalkozókkal, szakkivitelezőkkel a munka teljes folyamatában.

A megfelelő minőségű tervekhez részletes adatszolgáltatás szükséges Megrendelőink részéről, ezek összeállításában és pontosításában készséggel segítünk.

SZERELÉS, KIVITELEZÉS, BEÜZEMELÉS

A kivitelezést általában saját szakembereink végzik, de igény esetén szakkivitelező partnereinket is bevonjuk. A projektvezetést személyesen végezzük az elindulástól egészen az átadásig. A magas minőséget az elmúlt két évtized szakmai tapasztalatai alapján garantáljuk.

KARBANTARTÁS, HIBAELHÁRÍTÁS

Kiemelkedően fontos szempont, hogy az elkészült rendszerek a leghosszabb időn keresztül hibamentesen és pontosan működjenek és éveken át biztonságot nyújtsanak a Partnereinknek. Ezt a biztonságot a kiépített technika rendszeres és ütemezett karbantartásával és szakszerű javításával lehet csak biztosítani. Rendszereinkre karbantartási és javítási  szerződést kötünk, hogy a kezdetektől megvalósuljon a magas biztonság elve. Készek vagyunk mások által telepített rendszerek karbantartását és javítását is szakszerűen profi szakember gárdával ellátni.

Ha Önnek még nincs biztonságtechnikai rendszere, vagy van már rendszere és szeretné azt karbantartatni vagy javíttatni, vagy csak szeretné tudni, hogy a karbantartása megfelelő-e, HÍVJON VAGY KERESSEN MINKET BIZALOMMAL, készséggel segítünk!